κοινοποίηση
περισσότερα

S265 νέα

Δραστηριότητες, εκδηλώσεις, δελτία τύπου, τέχνη: σημαντικές στιγμές που μας αρέσει να μοιραζόμαστε.

μια νέα ισχυρή εταιρική σχέση \ Αθήνα

μια νέα ισχυρή εταιρική σχέση \ Αθήνα

Συνιδρύσαμε την εταιρεία Property265, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά ακινήτων της Ελλάδας ως boutique εταιρεία συμβούλων ακινήτων. Στο πλαίσιο μιας συνεχούς προσπάθειας για την παροχή επενδυτικών λύσεων ακινήτων σε πελάτες που προέρχονται από όλο τον κόσμο, αυτή η αποκλειστική ισχυρή εταιρική σχέση ενισχύει τη θέση της Studio265 ως εταιρείας αρχιτεκτόνων και μηχανικών η οποία είναι ικανή να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για ποιοτικά κτίρια κατοικιών και να διευρύνει το φάσμα των παρεχομένων υπηρεσιών.

Μεταξύ των νέων δυνατοτήτων που προσφέρει αυτή η συνεργασία, μπορούμε να αναφέρουμε την έρευνα κατόπιν αιτήματος για οικόπεδα στις καλύτερες τοποθεσίες, έτοιμων για νέες κατασκευές σε εκπληκτικές θέσεις στα νησιά των Κυκλάδων και όχι μόνο, τον εντοπισμό υφιστάμενων κτιρίων στην Αθήνα και στην Αττική που χρήζουν ανακαίνισης και παρουσιάζουν ενδιαφέρον για κερδοφόρα επένδυση εάν προορισθούν τόσο για πώληση όσο και για ενοικίαση, τις νομικές και πραγματικές υπηρεσίες που σχετίζονται με τη χρυσή βίζα που χορηγείται από την Ελλάδα και είναι σήμερα η καλύτερη μόνιμη άδεια διαμονής στον κόσμο.

Καθώς ο τουρισμός αναπτύσσεται εκθετικά στην Ελλάδα, η αγορά ακινήτων γίνεται όλο και πιο δυναμική και οι ευκαιρίες είναι απίστευτες: Η Studio265 είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις και να γράψει νέες επιτυχίες στην ιστορία της.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.property265.com και ανακαλύψτε περισσότερα για τις ευκαιρίες ακινήτων στην Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

01.