share

lavender fragrance \ house

info The house was created to accommodate the main needs of a couple as well as to take up the special needs of their professional activity since they were painters.
  • location: : Agairia, island of Paros
  • status: : built in 2003
  • plot area: : 6800 m²
  • building area: : 315 m²
0
1

gallery

description

A guest house was built as well. A swimming pool is located at a distance from the house, in order to ensure intimacy and to create a place that will guarantee comfort and tranquillity. A brief walk through the surrounding area of the house leads to the pool area. The location of the house was chosen because of the optimal plot orientation and the microclimate of the area.

A guest house was built as well. A swimming pool is located at a distance from the house, in order to ensure intimacy and to create a place that will guarantee comfort and tranquillity. A brief walk through the surrounding area of the house leads to the pool area. The location of the house was chosen because of the optimal plot orientation and the microclimate of the area.